Községünk a Facebookon
Wilkommen

Útépítés

HAZAI TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉSEK

Elindult az Erdőkertes, Béke utca útépítés I. üteme. Részletek

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében. Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás?

PANASZKÜLDÉS

Családok Otthonteremtési Kedvezménye - minden információ egy helyenCSOK Blog

Közétkeztetés

Közétkezéssel kapcsolatos ügyintézés a következő e-mail címen: kertesetkezes@gmail.com

Helyi-Sport.hu

Hírek információk az erdőkertesi sportéletről.

www.helyi-sport.hu
MOST BEÉPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL!

Csapadékvíz projekt

Belterületet veszélyeztető vízfolyások és belvízcsatornák felújítása, építése Erdőkertesen

Pályázati azonosító: KMOP-3.3.1/B-10-2010-0032

További információ

Csatorna beruházás

Szennyvíztisztító telep bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomerációban.

Pályázati azonosító: KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0023

További információ: szennyviztarsulas.hu

http://www.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotatorgk-is-228.jpglink
http://www.erdokertes.hu/modules/mod_image_show_gk4/cache/rotator2gk-is-228.jpglink
Progress bar
A+ A A-
2018 ápr. 26

Szép Kertek verseny 2018 - Kiírás

Erdőkertes Község Önkormányzata pályázatot hirdet lakosok részére a következő kategóriákban: Környezettudatos kert; Virágos épület; Szép kert. A pályázat célja, kulturált, gyommentes és virágos belső, elő és utca kertek kialakításának elismerése, a környezettudatos kertészkedés, a kertkultúra fejlesztése, a tisztább, élhetőbb mikro és makro környezet és rendezett közterületek létrehozása.

Erdőkertes Község Önkormányzata pályázatot hirdet lakosok részére a következő kategóriákban:

  • Környezettudatos kert
  • Virágos épület
  • Szép kert

A pályázat célja, kulturált, gyommentes és virágos belső, elő és utca kertek kialakításának elismerése, a környezettudatos kertészkedés, a kertkultúra fejlesztése, a tisztább, élhetőbb mikro és makro környezet és rendezett közterületek létrehozása.

Környezettudatos kert kategóriában az ingatlan előtti közterület, az utcáról látható előkert és belső kert rendezettségét, tisztaságát, gyommentességét, fák, cserjék, virágok, gyepfelületek állapotát, gondozottságát, környezettudatos víz, talajgazdálkodást, a növényválasztás harmóniáját és közvetlen környezetébe való illeszkedését, a kert és élővilág kapcsolatát (madáretető, itató) értékeljük. Környezettudatos kert kategóriában elvárás, a kerti és konyhai hulladékok megfelelő kezelése, az esővíz gyűjtése és felhasználása, vegyi anyagok használatának minimalizálása.

Virágos épület kategóriában az épület ablakpárkányain, erkélyein, lépcsőin az utcáról látható teraszon, homlokzaton kialakított virágok kompozíciók gondozottságát, a növényválasztás és a látvány harmóniáját, az épülethez és közvetlen környezetébe való illeszkedését értékeljük.

Szép kert kategóriában az ingatlan előtti közterület, az utcáról látható előkert és belső kert rendezettségét, tisztaságát, gyommentességét, fák, cserjék, virágok, gyepfelületek állapotát, gondozottságát, a növényválasztás harmóniáját és közvetlen környezetébe való illeszkedését, értékeljük.

A pályázatra minden Erdőkertesen ingatlannal rendelkező lakos jelentkezhet.

Jelentkezési határidő: 2018. május 15.

JELENTKEZÉS

Részvételi szándékot a pályázati felhívás hátoldalán található jelentkezési lapon valamint Erdőkertes honlapján lehet jelezni, melyet a következő helyeken kitett ládákba dobhat bele.

  • Erdőkertesi Polgármesteri Hivatal
  • Ki Akarok Nyílni Óvoda mind három telephelye
  • ESÉLY Családsegítő Szolgálat
  • Erdőkertes Faluház és Könyvtár

A bíráló bizottság június és július hónapokban előre egyeztetett időpontban, belső megtekintéssel végzi szemléjét. A szemle során fényképet készít, melyet az Önkormányzat honlapján meg lehet tekinteni. A pályázók sorszámmal ellátott képeire a lakosok kettő alkalommal szavazhatnak, mely szavazat kategóriánként a bíráló bizottság szavazatával közösen alakítja ki a végeredményt. Egy kategóriára egy IP címről csak egy szavazatot lehet leadni.

A kategória I-II.- III. helyezettjei, az ingatlan, utca frontjára kihelyezhető plakettet és elismerő oklevelet és pénzügyi jutalmat nyernek. Az I. helyezett 35. 000,-, a II. helyezett 25. 000,-Ft, és a III. helyezett 15. 000,-Ft pénzjutalomban részesül. A versenyben résztvevők helyezéstől függetlenül elismerő oklevelet kapnak. A program keretében négyévente meghirdetjük a virágos utca versenyét, mely címet, az az utca közössége nyeri el, ahol arányaiban a legtöbb plakettet nyerték el a lakosok, illetve ahol az utca közössége közös munkával egyéni utcaképet hoz létre. E program Erdőkertes közösségeinek fejlesztését célozza.

Abban az esetben, ha kategóriánként 4 versenyzőnél kevesebb indul a bíráló bizottság összevonhatja a kategóriákat. A versenyzőknek csak egy, az általuk megjelölt kategóriára lehet jelentkezni. Az eredményhirdetésre és ünnepélyes díjátadásra 2018. október 27.-én a szemléken készült képekből szervezett kiállítás keretében az Erdőkertesi Faluház és Könyvtárban kerül sor.

Bővebb felvilágosításért forduljanak bizalommal Nagyné Gódor Csilla alpolgármesterhez a 06-70- 931-0966- os telefonszámon.

Utoljára frissítve: 2018. április 26., csütörtök 11:41
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Az aktualitásukat vesztett híreket a HÍRARCHÍVUMBAN találja!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Ha feliratkozik hírlevelünkre, értesítjük friss híreinkről és a községünkben megrendezésre kerülő programokról. Később bármikor leiratkozhat.
© 2012 Erdőkertes Község Önkormányzata | készítette a decolab.hu

Belépés vagy Regisztráció

Belépés